När vi var ensamma i världen pdf ebook

 När vi var ensamma i världen pdf ebook
ALLA FORMAT(ENGLISH VERSION)

När vi var ensamma i världen

  • Siffra: 388339534104422
  • Författare:
  • Språk: Sveriges
  • Utvärdering: 5.0/5 (Votes: 3633)
  • Paperback : 151 sidor
  • Tillgänglighet: En lager
  • Ladda ner format: PDF, EPUB, KINDLE, FB2, AUDIBLE, MOBI och andra.

Produktbeskrivning

Ulf Nilsson och Eva Eriksson när de är som allra bäst!

"När vi var ensamma i världen" är en poetisk och stämningsfull bok om att för ett ögonblick bli ensam i världen, av Ulf Nilsson.

Jag hade just lärt mig klockan på dagis. Klockan nio, klockan tio, klockan ett, klockan två. Klockan tre brukade pappa hämta mig. Men varför kom han inte? Till sist gick jag ensam hem. Dörren till vårt hus var låst. Jag ropade på mamma och pappa. Men de var borta, jag räknade ut att de var döda. Jag satte mig på trappan och grät. Jag hade inte ens fyllt sex år och var alldeles ensam i världen...
"En oerhört känslosam och varm skildring av två små pojkar som plötsligt tror sig vara ensamma i världen /.../ kombinationen Ulf Nilsson och Eva Eriksson har än en gång skapat en helt underbar bilderbok."
Sarah Utas, BTJ-häftet 2009:15

Relaterade böcker